Évet zártak a füzesgyarmati kick-boxosok

kick-box Fotó: Békés Megyei Harcművész Szövetség

A Békés Megyei Harcművész Szövetség számos klubja zárta az évet vacsorával, így tettek a kick-boxosok is Füzesgyarmaton. A rendezvényre a régi tagok is örömmel elmentek, ahol kötetlenül búcsúztak az évtől az egyesületi tagok

hirdetés

A füzesgyarmati Hegyesi Kick-box SE kollektívája a szeghalmi Leonardo Ételbárban tartotta évadzáró rendezvényét, amelyre meghívást kapott és eljött Shihan Gregor László VII.DAN, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke is. A vacsorával egybekötött évbúcsúztatóra eljöttek a régi tagok is. Ők gyakran felidézték a régi történeteket, amelyek csak emelték a hangulatot. Bár elkerült Füzesgyarmatról a klub alapítója, Hegyesi Zsolt, a rendezvényen ő is részt vett. Csakúgy, mint a régi harcosok, Rostás László, Szabó Imre, Gasparik Zoltán és a többiek – tudtuk meg Gregor Lászlótól.

hirdetés

Sensei Gasparik Róbert III.DAN, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, s jutalmazta a klub balesetéből nemrégiben felépült és az edzésmunkába nagy akaraterővel visszaküzdő versenyzőjét, Csontos Norbertet. A vacsora után a kick-boxos tortát vágta fel Hegyesi Zsolt alapító. Előtte Gregor László megyei elnök méltatta a klubban folyó munkát, kiemelve a nemrégiben megrendezett nemzetközi önvédelmi szeminárium megszervezését. A füzesgyarmati hegyesi Kick-boksz SE évadtárója jó hangulatú, baráti beszélgetésekkel ért véget.

hirdetés

Szóljon hozzá!

88 − 87 =