2018. szeptember 20-21. – II. NAK Szántóföldi Napok

A II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőhegyes kiállítás szeptember 20-21-én Mezőhegyesen, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. Kiállítási Centrumában kerül megrendezésre. A 42 hektáros rendezvény középpontjába idén az évszaknak megfelelő fajta-, mikro-, és demóparcellás bemutatók, valamint a precíziós gazdálkodás különböző területeit ismertető előadások kerülnek, míg a gépeknél az őszi munkák, az aratógépek, gépkapcsolatok és berendezések képviseltetik majd magukat.

hirdetés

A szántóföldi gépshow, a növénytermesztés-technológiai- és fajtabemutató, a mikroparcellás fajtabemutató, illetve a szakmai kiállítás mindkét napon megtekinthető lesz, a Konferenciasátorban különböző előadások, könyvbemutató, fotókiállítás is helyet kap majd.

hirdetés

Időpont: 2018. szeptember 20-21.

Nyitvatartási idő: 9:00 – 17:00

Kiállítás helyszíne: Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. Kiállítási Centrum – Lovas pálya, 5820 Mezőhegyes, Hársfa u.

A szervezők ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak, a belépés szintén ingyenes a rendezvényre. A programváltozás jogát fenntartják!

hirdetés

Szóljon hozzá!

− 1 = 1