Hirdetési lehetőségek - Körös Hírcentrum, a hangos hírfolyam - Békés megye
Körös Hírcentrum - a hangos hírfolyam - Békés Megye
2018. augusztus 15. (Szerda) - Békéscsaba, HU:

A Körös Hírcentrum hirdetési kínálata.

Békés megyében számos lehetőséget kínálunk cégének, vállalkozásának, szolgáltatásainak, vagy termékeinek reklámozására, hirdetésére.

Kapcsolat

Mazán Zsolt
ügyvezető

Mobil: (70) 332-9113
mazan.zsolt@koroshircentrum.hu

Hirdetési lehetőségeink.

A Körös Hírcentrum széles palettán kínálja hirdetési lehetőségeit. Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk hirdetésszervezéssel, számos nagysikerű reklámkampányt tudhatunk magunk mögött, legyen szó egyszerű rádiós megjelenésről, vagy nagyszabású kitelepüléssel szervezett marketing rendezvényről.
Kreatív hirdetésszervezőink gyakorlata garantálja, hogy a hirdetések a megfelelő felületen, mennyiségben és időben jelenjenek meg, elérjék azt a fizetőképes célközönséget akit megszólítunk egy-egy reklámkampánnyal.

Az alábbiakban röviden bemutatjuk hirdetési lehetőségeinket. Amennyiben bővebb információra van szüksége, vagy konkrét, testreszabott ajánlatot szeretne hirdetésével kapcsolatban, kérjük, keressen elérhetőségeinken!

A békés megyei Rádió 1 és a békéscsabai Mega Rádió

Rádiós hirdetés a Körös Hírcentrum médiapartnereinél.

A Körös Hírcentrum médiapartnere Békés megye legnagyobb és leghallgatottabb rádióhálózata a békés megyei Rádió 1, valamint a Békéscsabán az FM98.4 MHz-es frekvencián fogható Mega Rádió. A Rádió 1 két városban és körzetében működik, Békéscsabán az FM88.9 MHz-en és Orosházán az FM90.2 MHz-en fogható.

A három rádióadó Békés megyét egy 100 kilométeres átmérőjű kör területén fedi le adásával a 44-es és 47-es főutak mentén. Így biztosított, hogy a lokálisan célzott hirdetések a lehető legszélesebb körben jussanak el a hallgatókhoz.

Rádió 1, csak igazi mai sláger megy! - Hangzik a jól ismer szlogen már több mint 10 éve. A nagy múltú, egykori országos hálózatból megmaradt Békés megyei Rádió 1 változatos zenei kínálatával, műsoraival vált megyénk legnagyobb és folyamatosan leghallgatottabb rádiós hálózatává. Ezt a legutóbbi mérési eredmények is tükrözik.

Mega Rádió, csak a megaslágerek, csak a legnagyobb sztárok! - A Mega Rádió a régmúlt és a közelmúlt legnagyobb slágereinek rádiója. Hallgatótábora az a korosztály akik már egzisztenciát teremtettek ezáltal a leginkább fizetőképes keresletet jelentik. Az itt megjelenő reklámok sikere, hatékonysága épp ebben rejlik. Hallgatói szívensen tartanak velünk napközben, úton az autóban, munkában, kertészkedés közben, műhelyben, hiszen azok slágerek szólnak a rádióban, melyeket fiatal korukban is szívesen hallgattak. A Sláger Rádió megszűnésével egy űr keletkezett ezen korosztály zenei igényének kielégítésében. Így vált a Mega Rádió közkedveltté, ezáltal egy nagyon hatékony hirdetési felületté.

Itt meghallgathatja partnereink reklám spotjait.

Ide kattintva kiemelt hirdetőink rádiós hirdetésit hallgathatja meg.

On Line rádiók

az FM88.9 Rádió 1 és az FM98.4 Mega Rádió adása a Körös Hírcentrum oldalán itt.

A Csaba Center környékén, a Petőfi téren elhelyezett LED fal.

A Csaba Center környékén, a Petőfi téren elhelyezett LED fal.

Az Univerzál Áruház falán elhelyezett LED fal.

Az Univerzál Áruház falán elhelyezett LED fal.

Gyulán, a Világóránál működő LED fal.

Gyulán, a Világóránál működő LED fal.

LED falas hirdetési lehetőségek a LEDREKLAM.HU kínálatából

Frekventált, forgalmas helyen, jelenleg két város három pontján kínálunk LED falas hírdetési lehetőséget. A LED falak mozgókép megjelenítésére alkalmasak kitűnő minőségben. Fényerejüknek köszönhetően nappal is tökéletesen láthatóak az éppen futó kisfilmek. Méretükből és elhelyezésükből adódóan nagy távolságról is élvezhető minőséget biztosítanak.

Békéscsaba - Csaba Center
Békéscsaba első LED reklámfelülete a Csaba Center környékén, a Petőfi téren került elhelyezésre. A hely kiválasztásánál figyelembe vettük, hogy Békéscsaba belvárosának legnagyobb gyalogos- és gépjárműforgalma itt zajlik.
Az Andrássy út és a Petőfi utca kereszteződésében található jelzőlámpák piros jelzésénél várakozóknak kiváló rálátása van LED falunkra, így ez idő alatt számos reklám spotot figyelhetnek meg.

Békéscsaba - Univerzál Áruház
Második LED-es hirdetőfelületünket az Univerzál Áruház oldalán helyeztük el olyan pozícióban, hogy az Andrássy úti sétáló utcán, a Csaba Center felől érkezőknek már messziről rálátása van. Az Univerzál Áruház környéke szintén egy nagy forgalmú csomópontja. Közelében található a Békéscsabai Jókai Színház, és egy nagy forgalmú gyorsétterem.

Gyula - Milleniumi Világóra
Harmadik LED falunkat Gyula történelmi belvárosában, a Hétvezér utcában található irodánk épületének oldalán helyeztük el. A belváros kiemelten forgalmas környékén található Gyula Város egyik idegenforgalmi nevezetessége a Millennumi Világóra. Hirdetőfelületünk már messziről kiválóan látható a Gyulai Vár felől érkező gyalogosok számára. A hirdetések hatékonyságát növeli, hogy a környéken számos vendéglő üzemeltet utcai teraszt, így a vendégek is rálátnak LED falunkra.

Bővebb információ a hirdetési lehetőséggel kapcsolatban
http://ledreklam.hu

LedReklam.Hu

Kitelepülési lehetőségek.

Nagyszabású marketing rendezvényekhez, kampányokhoz kínálunk kitelepülési lehetőségeket. De nem csak álló kitelepülések szervezhetők, hanem lehetőség van hangoskocsikkal mobil hirdetések megrendelésére is.

Kitelepülő kívánságműsor.

A Körös Hírcentrum fejlesztés alatt.

Banneres hirdetések.