BRSE: új vezetőedző irányítja a gárdát

brse Fotó: BRSE

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a két ünnep között új szakemberrel bővült a BRSE szakmai stábja. A fiatal edzővel hamar megtalálták a hangot a csapat és a stáb tagjai is.

A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE vezetése értékelte a 2018/2019-es szezon első felét. Bár a csapat még teljesítheti az összes, előzetesen kitűzött célt teljesíthet, a menedzsment úgy ítélte meg, hogy új impulzusra van szükség. Ennek első ütemeként a két ünnep között csatlakozott a szakmai stábhoz Temesvárról az Paul Bogdan. Fiatal kora ellenére jelentős nemzetközi tapasztalattal bír, ami előnyt jelenthet a BRSE-nek – írja honlapján a klub.

hirdetés

A csapat és a szakmai stáb jól reagált az új stílusra, rövid idő alatt megtalálta az összhangot a román szakemberrel. Az ő szerepvállalása pozitív energiákat szabadított fel. Minden körülményt vizsgálva és figyelembe véve az a döntés született, hogy Paul Bogdan veszi át a vezetőedzői feladatokat. Munkáját edzőként továbbra is Leiszt Máté, statisztikusként Antonio Ferrari, erőnléti edzőként Karolj Ferenc segíti, míg a klub Kormos Mihályra továbbra is szakmai igazgatóként számít.

Szóljon hozzá!

− 5 = 5