Teljes útlezárás volt Kondoros közelében

police

A 44-es számú főúton, Kondoros közelében összeütközött egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van érvényben.

hirdetés

Békés megyében, a 44-es számú főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán, Kondoros közelében 2019. január 14-én 10 óra 45 perckor összeütközött egy személyautó és egy tehergépkocsi. A balesetben a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján az autó vezetője megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta. A Békéscsaba felől érkezőket a Szarvasi úti körforgalomnál a 47-es számú főútra terelik, a Kondoros felől közlekedők pedig Gyomaendrőd irányába tudják elkerülni az érintett útszakaszt. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

hirdetés

Frissítés

Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást Kondoros határában, ahol korábban összeütközött egy személyautó és egy tehergépkocsi. A rendőrség a helyszínelés miatt elrendelt teljes útlezárást 11 óra 38 perckor feloldotta, a forgalom egy sávon megindult.

 

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

21 − = 12