Ittasan kerékpározott, elesett és megsérült

ittasan A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Békés megyében működő városi baleset-megelőzési bizottságok rendszeresen tartanak az ittasan történő közlekedés veszélyeire figyelmeztető rendezvényeket. Fotó: police.hu

Mezőberényben elesett és megsérült egy kerékpáros, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett.

hirdetés

Békés megyében, 2019. január 7-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Mezőberényben, a Jeszenszky utcában, 2019. január 7-én 14 óra után néhány perccel elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros. A férfi a gyanú szerint ittas volt. A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja – írja a police.hu.

hirdetés

A rendőrség rendszeresen felhívja a figyelmet arra, hogy az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában. A kerékpár is járműnek számít, éppen ezért körültekintést, odafigyelést igényel a közlekedés vele. Az ittas járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik. Az elfogyasztott alkohol jelentősen növeli a reakcióidőt és tompítja az érzékszerveket, ezzel nő a balesetek bekövetkezésének kockázata is.

hirdetés

Szóljon hozzá!

48 + = 50