Baleset Szarvason, elfogás Gyulán

baleset Fotó: police.hu

Békés megyében, 2019. január 3-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt  kellett intézkedni a rendőröknek.

hirdetés

Szarvason, a Vasút utca és a Dózsa György utca kereszteződésében, 18 óra előtt néhány perccel összeütközött egy személygépkocsi és egy motorkerékpárral közlekedő férfi. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba a baleset után.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. január 3-án 20 óra körül, Sarkadon, a Sas utca és a Táncsics utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A német állampolgárságú férfit a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2019. január 3-án elfogtak egy kétegyházi férfit, aki ellen sikkasztás miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 29 éves M. János a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

45 − = 41