Ittas járművezetés, körözés és eltűnés miatt intézkedtek a rendőrök

kábítószer, police, rendőrség, ellenőrzést

Szarvason ittas járművezetés gyanúja miatt, Békéscsabán körözés alapján intézkedtek, Lőkösházán pedig egy eltűnt lányt találtak meg a rendőrök. Békés megyében 2018. december 16-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvas külterületén, 2018. december 16-án 4 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A pásztori férfit a rendőrjárőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. december 16-án 22 óra 45 perc körül elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 24 éves B. Bálint a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen, 2018. december 17-én 0 óra 30 perc körül belépésre jelentkezett egy cseh lány, akit a cseh hatóságok eltűnés miatt kerestek. A 15 éves fiatalt a rendőrök egy dévaványai gyermekotthonba vitték és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

Forrás: police.hu

 

Szóljon hozzá!

44 − 34 =