Elfogás Békéscsabán és Dombegyházon, biztonsági intézkedés Hunyán

police, rendőrség, ellenőrzést

2018. december 3-án elfogás és eltűnés miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán, Dombegyházon és Hunyán. Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. december 3-án 23 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Tinódi utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az autón egy másik kocsira kiadott külföldi rendszám volt. A 32 éves békéscsabai férfit a rendőrjárőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Lopás gyanúja miatt állítottak elő egy férfit a rendőrök 2018. december 3-án, Dombegyházról. A 27 éves férfi 2018. november 28-án, az esti órákban bement egy lakatlan dombegyházi házba. A szobákat átkutatta, majd az épületből egy televíziót, egy fűnyírót, valamint csavarokat és szegeket vitt el. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a dombegyházi férfi ellen lopás vétség miatt indított büntetőeljárást.

Otthonából tűnt el egy idős férfi 2018. december 4-én 2 óra 45 perc körül, Hunyán.  A rendőrök a családtagok bejelentésétől számított fél órán belül megtalálták az idős férfit. Eltévedt, a sötétben nem talált vissza otthonába és eközben kimerült, legyengült, egy szántóföldön feküdt. A mentők kórházba vitték.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!