Márton Anita: ötödször lett az év atlétája

márton anita Fotó: Kopp Békéscsabai Atlétikai Club

Egy díjátadó gálaesten köszöntötte a Magyar Atlétikai Szövetség 2018 legjobbjait. Az év női atlétája elismerést pedig nem más, mint Márton Anita, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club versenyzője érdemelte ki.

hirdetés

Az év eredményes atlétáit és edzőiket gálaest keretében díjazta a Magyar Atlétikai Szövetség. Az új Hidegkuti Nándor Stadion rendezvénytermében tartott ünnepi eseményen Gyulai Miklós elnök köszöntő szavai után elismerésben részesültek a 2018-ban világversenyeken jól szerepelt versenyzők és edzőik. A rendezvény fénypontjaként – vastaps kíséretében – átadták Az év atlétája és Az év edzője díjakat.

hirdetés

Az év női atlétája elismerést a fedett pályás világbajnok Márton Anita vehette át, immár ötödik éve. Anita felkészítője, egyben nevelőedzője, Eperjesi László is edzői különdíjban részesült. Elismerő oklevelet kapott Apáti Bence ifjúsági Európa-bajnoki ezüstérmes középtávfutó és edzője, Tóth Sándor mesteredző. A klub életében sűrű és eredményekben gazdag volt a 2018-as esztendő. Többek között világbajnoki címet és Eb-érmet is ünnepelhettek. Ezek az elismerések pedig megkoronázták az eddigi sikereket – olvasható a klub közleményében.

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 78 = 81