Baleset miatt teljes útlezárás Békéscsaba határában, a 47-es főúton

Kiemelt képünk illusztráció! Fotó: Police.hu

Három személygépkocsi összeütközött, egy jármű pedig árokba hajtott a 47-es számú főút Békéscsaba és Mezőberény közötti szakaszán, Békéscsaba közelében. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van.

hirdetés

Békés megyében, a 47-es számú főút Békéscsaba és Mezőberény közötti szakaszán, Békéscsaba közelében 2018. december 2-án 18 óra előtt néhány perccel összeütközött három személygépkocsi, egy jármű pedig árokba hajtott. A balesetben a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint hárman sérültek meg. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van, a forgalmat Békéscsaba-Mezőmegyer felé terelik. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Frissítés, 20 óra 21 perc:

Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást. A helyszínelés és a műszaki mentés még nem fejeződött be, a forgalom 19 óra 57 perctől egy sávon, rendőri irányítás mellett halad. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy óvatosan, figyelmesen közlekedjenek!

Frissítés, 22 óra 12 perc:

Zavartalan a forgalom a 47-es számú főút Békéscsaba és Mezőberény közötti szakaszán.

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 47-es számú főúton, Békéscsaba határában, ahol korábban közlekedési baleset miatt a rendőrség teljes szélességében lezárta az utat. A 2018. december 2-án 18 óra előtt néhány perccel történt balesetben ketten sérültek meg, a sérültek állapota a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint nem súlyos. A főút Békéscsaba és Mezőberény közötti szakasza 21 óra 30 perctől teljes szélességében járható.

Forrás: Police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

− 2 = 3