BRSE: kötelező győzelem a Haladás ellen

haladás Jókedvűek a lányok a győzelem után. Fotó: BRSE / Facebook

A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE idén harmadjára csapott össze a Hungast-Haladás Szombathely csapatával. Ezúttal is 3-0-ás győzelmet aratott a csabai gárda az Extraliga fordulóban.

hirdetés

Az előző két mérkőzést a Vas megyei településen játszotta a két együttes. Az október 3-ai, előrehozott meccsen 3:1 lett a végeredmény. Az október 21-ei találkozón magabiztos, 3:0-s békéscsabai siker született. A csapat határozott célja volt, hogy a szombati mérkőzésen is sima győzelmet arasson hazai közönség előtt, a november 27-ei, CEV Kupa rajt előtt.

hirdetés

A hétvégi találkozó egyik érdekessége volt, hogy Békéscsabán is pályára lépett a Szombathelynek kölcsön adott fiatal feladó, Marija Cicic. A 19 éves játékos elmondása szerint izgatott, hogy a csabai publikum előtt is bemutatkozhat. Szeretne bizonyítani mind a klub vezetésének, mind pedig a szakmai stábnak, hogy milyen fából faragták.

A meccset követően nem sok ideje lesz pihenésre a csabai lányoknak, hiszen már szombat este elindult a delegáció Belgrádba, hogy onnan Isztambul érintésével vasárnap délután megérkezzen Ukrajnába, ahol kedden CEV Kupa mérkőzést játszik a csapat – tájékoztatott honlapján a klub.

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 27 = 35