MEVZA: a Maribor győzött Békéscsabán

maribor Boskó Ági ezen a mérkőzésen mutatkozott be. Fotó: BRSE

A KBM Branik Maribor csapatát fogadta a Békéscsabai Röplabda SE szerda este a női röplabda Közép-európai Liga következő játéknapján.

A 121 perces csatában az első két szettet a BRSE nyerte, majd fordítani és nyerni tudott a szlovén gárda. Az eredmény alakulása: 2-3 (22, 18, -24, -16, -17). A mérkőzés különlegessége volt viszont, hogy egy újonc játékost is láthatott a közönség a BRSE színeiben.

hirdetés

A mindössze 16 éves, békéscsabai születésű, saját nevelésű Boskó Ági ezen a találkozón mutatkozott be. Tálas Zsuzsanna megsérült az esti edzésen, ezután vált szükségessé még egy feladó nevezése. Így került a keretbe a korosztályos válogatott, 180 cm magas játékos, aki Nagy Attila kezei alatt pallérozódik a BRSE korosztályos csapatában – tájékoztatott a csabai klub.

A klubnál elmondták, nincs ok az aggodalomra. Fábián Fanny kezében jó kezekben lesz a karmesteri pálca, de szükség esetén bevethető Boskó Ági is. Tálas Zsuzsi sérülése kapcsán még nincsenek friss információk. A csapatkapitányi tisztséget a visszatérő Ksenija Ivanovic látta el.

Szóljon hozzá!

9 + 1 =