Ricciardo: A mechanikai gondok miatt néha nem szeretem ezt a sportot

ricciardo Fotó: Vámosi Péter

Daniel Ricciardo bevallotta, hogy a sorozatos technikai hibák csökkentik a motivációját.

hirdetés

Az idei szezon során sok technikai probléma hátráltatja az ausztrált, ami miatt érthetően csalódott is, és ezek miatt már időnként kiábrándul az autóversenyzésből. Ám a csapatát nem vonja felelősségre emiatt.

hirdetés

„Nem gondolom azt, hogy a szerelőim rosszul dolgoznának ez csak egy balszerencse, amely része azon okoknak, amelyek miatt időnként nem szeretem ezt a sportot. Már fiatal korom óta tudtam ezt. Emlékszem, amikor kilenc éves voltam, és elkezdtem gokartozni. Egyik hétvégén viszont nem tudtunk elindulni. Gondok voltak a gyújtással, mindenen apró dolgon változtattunk, mindent megpróbáltunk. Semmi sem működött.”

„Aztán visszatértünk a következő hétvégén, ami ugyan csak egy edzés nap volt. Nem értem a gokarthoz, és a furgonba is csak bedobtuk. Majd elővettük, kimentünk a pályára és minden jó volt, semmi gond nem volt vele. Attól a naptól kezdve tisztában vagyok azzal, hogy a motorsport furcsa. Azt mondanám, hogy furcsa, de sok más szót is tudnék használni rá. Nagyon furcsa és különös. Ez minden, időnként nem működnek a dolgok és néha nincs is rá magyarázat.” – mondta Ricciardo.

Forrás: Racingline.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

5 + 1 =