Baleset Vésztőn és Végegyházán, elfogások Orosházán

Fotó: Police.hu

Vésztőn, a Kossuth Lajos utcában, 2018. október 18-án, 9 óra körül összeütközött két kerékpáros nő. A mentők az egyik nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Végegyháza külterületén, egy földúton, 2018. október 18-án, 15 óra 15 perc körül egy mopedautó vezetője megállt, majd kiszállt a járműből. Azután az autó gurulni kezdett, letért az útról és árokba borult. A balesetben a jármű két utasa könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés
Fotó: Police.hu

Orosházán, 2018. október 18-án, 8 óra körül a rendőrök elfogtak egy 32 éves orosházi férfit, aki a gyanú szerint 2017 decembere és 2018 augusztusa között heti rendszerességgel adott el kábító hatású anyagot egyik ismerősének. Az Orosházi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indított eljárást ellene és őrizetbe vette.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. október 18-án, 19 óra 15 perc körül elfogtak egy orosházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 41 éves K. János a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Forrás: Police.hu

Szóljon hozzá!

71 − 65 =