Zaklatás és őrizetbe vétel miatt intézkedtek

őrizetbe vétel A fénykép csak illusztráció!

Őrizetbe vétel, elfogások és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2018. október 16-án zaklatás miatt őrizetbe vett egy szarvasi férfit. A 22 éves fiatalember az elmúlt napokban a nagymamája házában rongálta a berendezést és azzal fenyegetőzött, hogy szétveri, felgyújtja a házat.

hirdetés

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2018. október 16-án, 4 óra 30 perc körül elfogtak a rendőrök egy bolgár férfit. A 39 éves G. Georgi ellen a bolgár hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. október 16-án, 12 óra 30 perc körül elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 31 éves M. Sándor a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Orosházán, az Árpád utcából, 2018. október 16-án, 19 óra 20 perckor előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett és a szonda ittasságot jelzett nála. A férfi elismerte, hogy órákkal korábban pálinkát ivott. A rendőrkapitányságon végzett két légalkoholmérés eredménye ezt igazolta is, ezért a rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

+ 74 = 82