Nem hívott mentőt, inkább elment

kerékpáros békéscsabán A fénykép csak illusztráció!

Két kerékpáros ütközött össze Békésen. Egyikük megsérült, a másik kerékpáros nem hívott mentőt hozzá, hanem elment a helyszínről. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Békésen, a Széchenyi téren, 2018. április 9-én, 14 óra körül összeütközött két kerékpáros. Egyikük, egy férfi elektromos kerékpárral közlekedett és meg akarta előzni a másik biciklist. Eközben összeütköztek és az előzött kerékpáros elesett. A férfi megállt, odament hozzá, de miután egy járókelő is a 74 éves nő segítségére sietett, a férfi elment azzal az indokkal, hogy időpontra orvoshoz kell mennie. Adatait nem adta meg a sérültnek és a neki segítő fiatal nőnek sem.

hirdetés

A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján két órán belül azonosították és otthonából előállították a férfit. A Békéscsabai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetése miatt indított ellene büntetőeljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat 2018. október 3-án átadta az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

67 + = 75