Temesváron zárta a felkészülési időszakot a BRSE

brse Fotó: BRSE

Így értékeli a felkészülési időszakot a BRSE:

A nívós nemzetközi felkészülési tornán második helyezést ért el csapatunk, a szereplést Kormos Mihály szakmai igazgató és Lucija Mlinar csapatunk horvát válogatott játékosa értékelte.

hirdetés

“Nagyszerű szervezésű tornán vettünk részt, ahol a román röplabdázás élmezőnyével mérhettük össze tudásunkat, hiszen az előző szezon 2., 5., 6. helyezettje volt jelen, köztük a Bajnokok Ligájának ezüstérmese is. A román bajnokság csak október végén kezdődik, így a felkészülés más-más szakaszaiban tartunk, hiszen nekünk már szerdán indul a szezon.

Első nap a Lugos ellen nagyon rosszul játszottunk. Sok minden közre játszott, hogy ilyen halvány teljesítményt nyújtottunk. Remélem ez volt az év leggyengébb produkciója. Ellenfelünk kihasználta lehetőségeit, és még ilyen különbséggel is megérdemelt volt a győzelme.

Másnapra rendeztük a sorokat. A hazaiakat könnyedén, nagy arányban vertük, ahol helyenként nagyon jól ment a játék. Nyitásunk egyre hatékonyabbá vált, védekezésünk is fejlődött.

Az Alba Blaj elleni győzelem feltette a koronát a felkészülési időszakunkra. Igazi csapatként küzdöttünk, ahol mindenki hozzátette magáét a sikerhez. Ez az út vezethet sikerre a jövőben is.

Összességében nagyon hasznosnak ítélem meg a tornát, hiszen most is rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit kamatoztatni tudunk a szezon alatt. Sok minden letisztult bennünk. Látjuk, hogy miben lehet és kell még fejlődnünk!” – zárta gondolatait Kormos Mihály.

“Gyengén kezdtük a tornát, nem volt meg az összhang, buta hibákat vétettünk. Aztán összeszedtük magunkat mentálisan és a második meccsen már javuló játékkal győztük le a házigazdákat. A végére maradt a slussz poén, hiszen az Alba Blaj csapata remek együttes, akik idén is ott kívánnak lenni a Bajnokok Ligájában a végelszámolásnál. De bizonyítottuk, ha csapatként küzdünk, betartjuk a taktikai utasításokat, akkor bárkivel fel tudjuk venni a versenyt.” – mondta Lucija Mlinar.

Forrás: BRSE

Szóljon hozzá!

− 1 = 3