Rendőröktől kapta vissza ellopott kerékpárját

kerekpar Fotó: police.hu

Udvarról lopta el egy nő kerékpárját egy férfi Sarkadon. A rendőrök rövid idő alatt elfogták a férfit, a kerékpárt pedig lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

Két óra alatt elfogták egy kerékpárlopás gyanúsítottját a rendőrök Sarkadon. A férfi 2018. szeptember 27-én este bement egy lakóház udvarára és elvitt onnan egy női vázas biciklit. A kerékpár tulajdonosa másnap reggel vette észre, hogy nincs az udvaron a kétkerekűje, ezért 7 óra után tíz perccel bejelentést tett a rendőrségen.

hirdetés

A rendőrök egy térfigyelő kamera felvételének segítségével azonosították és a bejelentéstől számított két órán belül, 9 óra 5 perckor előállították a lopás gyanúsítottját. A 46 éves M. Béla a lopott, körülbelül 60 ezer forintot érő kerékpárt ötezer forintért eladta és a pénzt elköltötte. A rendőrök attól a férfitól, aki megvette, lefoglalták a biciklit és visszaadták a tulajdonosnak. A Sarkadi Rendőrkapitányság M. Béla ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

66 + = 68