Gyulán, Békéscsabán, Vésztőn és Orosházán is balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Fotó: Police.hu

Békés megyében 2018. szeptember 28-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

hirdetés

Gyulán, a Mágocsi utcában, 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy személyautónak. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Húsz perccel később, Békéscsabán, a Justh Gyula utca és a Hunyadi tér kereszteződésében egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget és elütötte a neki jobbról érkező kerékpárost, aki elesett és könnyebben megsérült. Vésztőn, a Várkonyi utca és a Várdomb utca kereszteződésében, 17 óra körül összeütközött egy személyautó és egy kerékpáros férfi. A mentők a férfit, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba. Ezután Orosházán, a Szentesi úton, 18 óra 45 perc körül az út szélén álló pótkocsinak nekiütközött egy személyautó. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

hirdetés

Tótkomlóson, a Mezőhegyesi út és az Aradi út kereszteződésében, 2018. szeptember 28-án, 15 óra 15 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik autónak. A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik jármű vezetőjénél a szonda alkoholfogyasztást jelzett. A rendőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre előállították a tótkomlósi férfit, a jogosítványát bevonták, majd büntető feljelentést tettek ellene.

Forrás: Police.hu

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

1 + = 4