Gázolajat loptak, elfogták őket

Békés megyében a rendőrök elfogtak három férfit, akik egy részvénytársaság földjén működő öntözőberendezés tartályából lefejtették az üzemanyagot.

hirdetés

Több mint 100 liter gázolajat lopott el három férfi egy öntözőberendezés üzemanyagtartályából Békés megyében. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. augusztus 14-én 0 óra 15 perc körül ellenőrizték őket Mezőkovácsházán, a Battonyai úton. A kocsijuk csomagtartójában egy műanyag kanna, az utastérben pedig egy műanyag hordó volt. A bennük lévő gázolaj eredetét a férfiak nem tudták igazolni, ugyanakkor a rendőrségre sem érkezett lopásról bejelentés.

hirdetés

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei megkérték a területen működő, mezőgazdasági termeléssel foglalkozó részvénytársaság munkatársait, hogy ellenőrizzék az öntözőberendezéseiket. Ekkor derült ki, hogy az egyiknek az üzemanyagtartályáról letörték a lakatot és egy locsolócsővel 127 liter gázolajat fejtettek le belőle. A cég – éppen a lopások megelőzése, illetve felderítése érdekében – színezi az üzemanyagot, így egyértelművé vált, hogy a lőkösházi férfiak autójában az öntözőberendezésből kilopott gázolajat találták meg a rendőrök. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság mindhárom férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

3 + 4 =